Doorgaan naar de inhoud
Uw zoekacties: Affiche van het toonkunstkoor Caecilia uit Zwolle en omstrek...
Affiches (AF) ( Historisch Centrum Overijssel (HCO) )
records
>
Zoektermen

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

beacon
 
 
Affiche
3029 AF003163 Affiche van het toonkunstkoor Caecilia uit Zwolle en omstreken dat van Mozart het Requiem en Litaniae Lauretanae vertolkte. Dit is samenwerking met het Orkest van het Oosten onder leiding van dirigent Oane Wierdsma. Datum: 3 november 2004 en plaats: Dominicanenkerk aan de Assendorperstraat 29 in Zwolle.
Een litanie is een gebed in een christelijke eredienst om God (of Maria, of een of meer heiligen) aan te roepen en te smeken om genade, een geschenk of een genezing. Een litanie wordt gebeden tijdens een dienst of een processie en heeft de vorm van een aantal aanroepingen; iemand (meestal priester of diaken) bidt voor en de gelovigen antwoorden met een bepaalde formule zoals bid voor ons, aanhoor ons, ontferm u over ons, of verhoor ons., 2004-00-00
Titel:
Requiem;
Beschrijving:
Affiche van het toonkunstkoor Caecilia uit Zwolle en omstreken dat van Mozart het Requiem en Litaniae Lauretanae vertolkte. Dit is samenwerking met het Orkest van het Oosten onder leiding van dirigent Oane Wierdsma. Datum: 3 november 2004 en plaats: Dominicanenkerk aan de Assendorperstraat 29 in Zwolle.
Een litanie is een gebed in een christelijke eredienst om God (of Maria, of een of meer heiligen) aan te roepen en te smeken om genade, een geschenk of een genezing. Een litanie wordt gebeden tijdens een dienst of een processie en heeft de vorm van een aantal aanroepingen; iemand (meestal priester of diaken) bidt voor en de gelovigen antwoorden met een bepaalde formule zoals bid voor ons, aanhoor ons, ontferm u over ons, of verhoor ons.
Datering begin:
2004-00-00
Datering eind:
2004-00-00
Adres:
Zwolle, Assendorperstraat 29
Ontwerper:
Studio Willemien Haagsma BNO
Formaat:
breedte 42 centimeters x hoogte 30 centimeters
Materiaal opmerkingen:
kleurendruk;
Atlantisnummer:
AF003163
Digitale bestanden:
Alleen te raadplegen in de studiezaal bij de archiefdienst.
Organisatie: Historisch Centrum Overijssel (HCO)
 
 
 
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS