Doorgaan naar de inhoud
Uw zoekacties: Affiche met de tekst Let's tell you a story dat verwees naar...

Affiches (AF) ( Historisch Centrum Overijssel (HCO) )

records
>
Zoektermen

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

beacon
 
 
Affiche
3735 AF003755 Affiche met de tekst Let's tell you a story dat verwees naar een cd presentatie van Herman Nijkamp & Het JazzArt Ochestra. Datum: 29 mei 2008. Plaats: Borrelsboot (de Willem Jan) op het bovendek. Hoek Pannekoekendijk/ Schuttevaerkade, Zwolle.
Herman Nijkamp is als vocalist en als trompettist actief op het podium o.a. bij festivals. Met diverse bezettingen trad hij op in Tunesië, Chicago, Maleisië en Singapore.
Het JazzArt Orchestra werd in 2004 opgericht door trombonist & arrangeur Bert Pfeiffer en twee studenten die op dat moment in hun laatste jaar van het ArtEZ Conservatorium zaten, trompettist Arjan Stam en saxofonist Tibor Elferink. Pfeiffer, vanaf het begin dirigent van het orkest, had op dat moment al flink wat bigband ervaring. Hij speelde bij het Metropole Orkest en regelmatig bij orkesten als het Jazz Orchestra of the Concertgebouw, het Millennium Jazz Orchestra en het Glenn Miller Orkest. De muziek waarmee JazzArt zich destijds voornamelijk vereenzelvigde was die van Bigband legendes als Count Basie en Terry Gibbs. Muziek die overigens uit dezelfde periode stamt als het schip waarop de band destijds regelmatig te horen was, de Willem Jan. Gelegen in de grachten van Zwolle en met een authentieke interieur dat prachtig aansloot bij die muziek., 2008-05-29
Titel:
Let's tell you a story;
Beschrijving:
Affiche met de tekst Let's tell you a story dat verwees naar een cd presentatie van Herman Nijkamp & Het JazzArt Ochestra. Datum: 29 mei 2008. Plaats: Borrelsboot (de Willem Jan) op het bovendek. Hoek Pannekoekendijk/ Schuttevaerkade, Zwolle.
Herman Nijkamp is als vocalist en als trompettist actief op het podium o.a. bij festivals. Met diverse bezettingen trad hij op in Tunesië, Chicago, Maleisië en Singapore.
Het JazzArt Orchestra werd in 2004 opgericht door trombonist & arrangeur Bert Pfeiffer en twee studenten die op dat moment in hun laatste jaar van het ArtEZ Conservatorium zaten, trompettist Arjan Stam en saxofonist Tibor Elferink. Pfeiffer, vanaf het begin dirigent van het orkest, had op dat moment al flink wat bigband ervaring. Hij speelde bij het Metropole Orkest en regelmatig bij orkesten als het Jazz Orchestra of the Concertgebouw, het Millennium Jazz Orchestra en het Glenn Miller Orkest. De muziek waarmee JazzArt zich destijds voornamelijk vereenzelvigde was die van Bigband legendes als Count Basie en Terry Gibbs. Muziek die overigens uit dezelfde periode stamt als het schip waarop de band destijds regelmatig te horen was, de Willem Jan. Gelegen in de grachten van Zwolle en met een authentieke interieur dat prachtig aansloot bij die muziek.
Datering begin:
2008-05-29
Datering eind:
2008-05-29
Adres:
Zwolle, Pannekoekendijk
Ontwerper:
Nijkamp;
Formaat:
breedte 30 centimeters x hoogte 42 centimeters
Materiaal opmerkingen:
kleurendruk;
Atlantisnummer:
AF003755
Digitale bestanden:
Alleen te raadplegen in de studiezaal bij de archiefdienst.
Organisatie: Historisch Centrum Overijssel (HCO)
 
 
 
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS