Doorgaan naar de inhoud
Uw zoekacties: Affiche dat een klassiek openluchtconcert met een groots vuu...

Affiches (AF) ( Historisch Centrum Overijssel (HCO) )

records
>
Zoektermen

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

beacon
 
 
Affiche
3815 AF004152 Affiche dat een klassiek openluchtconcert met een groots vuurwerk van het Orkest van het Oosten aankondigde. Onder leiding van Thierry Fischer. Datum: 22 juni 1996 en locatie: Stationsplein Zwolle. De deelnemende Zwolse orkesten o.l.v. Uilke de Vries waren: Excelscior, Zwolse Harmonie en Drumfanfare, Voorwaarts, Thomas a Kempis, Nooit gedacht en De Bazuin.
Het Orkest van het Oosten, opgericht in 1994, in het buitenland bekend als Netherlands Symphony Orchestra, van oktober 2011 tot september 2014 actief onder de naam Nederlands Symfonieorkest en van oktober 2014 tot november 2015 als Het Symfonieorkest, is een Nederlands professioneel symfonieorkest. De thuisbasis is het Nationaal Muziekkwartier in Enschede., 1996-06-22
Titel:
Klassiek openluchtconcert met groots vuurwerk;
Beschrijving:
Affiche dat een klassiek openluchtconcert met een groots vuurwerk van het Orkest van het Oosten aankondigde. Onder leiding van Thierry Fischer. Datum: 22 juni 1996 en locatie: Stationsplein Zwolle. De deelnemende Zwolse orkesten o.l.v. Uilke de Vries waren: Excelscior, Zwolse Harmonie en Drumfanfare, Voorwaarts, Thomas a Kempis, Nooit gedacht en De Bazuin.
Het Orkest van het Oosten, opgericht in 1994, in het buitenland bekend als Netherlands Symphony Orchestra, van oktober 2011 tot september 2014 actief onder de naam Nederlands Symfonieorkest en van oktober 2014 tot november 2015 als Het Symfonieorkest, is een Nederlands professioneel symfonieorkest. De thuisbasis is het Nationaal Muziekkwartier in Enschede.
Datering begin:
1996-06-22
Datering eind:
1996-06-22
Adres:
Zwolle, Stationsplein
Formaat:
breedte 30 centimeters x hoogte 42 centimeters
Materiaal opmerkingen:
Kleur
Atlantisnummer:
AF004152
Digitale bestanden:
Alleen te raadplegen in de studiezaal bij de archiefdienst.
Organisatie: Historisch Centrum Overijssel (HCO)
 
 
 
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS