Doorgaan naar de inhoud
Uw zoekacties: Beeldbank Overijssel

Beeldbank Overijssel ( Collectie Overijssel locatie Zwolle )

beacon
171 afbeeldingen
sorteren op:
 
 
weergave:
Pagina: 1
 • vorige | 
 • 1 | 
 • 2 | 
 • 3 | 
 • 4 | 
 • 5 | 
 • 6 | 
 • 7 | 
 • 8 | 
 • ... | 
 • volgende
Erfgoedstuk
Details...
1480 Copie van het uittreksel uit het kadastrale plan van de Gemeente Olst Sectie D bevattende eigendommen van de Markte Wesepe Extract uit het kadastrale plan van de gemeente Olst, sectie D, genaamd 't Binnenveld. Met noordpijl en met eigentijdse toevoeging: " no. 5 markenkaart van Wezepe, I. Voorhorst, markenrigter"
Titel:
Copie van het uittreksel uit het kadastrale plan van de Gemeente Olst Sectie D bevattende eigendommen van de Markte Wesepe
Beschrijving:
Extract uit het kadastrale plan van de gemeente Olst, sectie D, genaamd 't Binnenveld. Met noordpijl en met eigentijdse toevoeging: " no. 5 markenkaart van Wezepe, I. Voorhorst, markenrigter"
Schaal:
1 : 2.500.
Ga naar dit stuk:
Markenkaarten
Erfgoedstuk
Details...
1479 Uittreksel uit het pland Gemeente Olst Extract uit het kadastrale plan van de gemeente Olst, bevattende een gedeelte van sectie D, 3e, 4e en 5e blad, genaamd de Maaten en 't Averdijk, afgegeven aan de markerichter J.C. Lamberts 1 okt 1841. Met met noordpijl en eigentijdse toevoeging: " Nr. 4 markenkaart van Wezepe, I Voorhorst markenrigter"
Titel:
Uittreksel uit het pland Gemeente Olst
Beschrijving:
Extract uit het kadastrale plan van de gemeente Olst, bevattende een gedeelte van sectie D, 3e, 4e en 5e blad, genaamd de Maaten en 't Averdijk, afgegeven aan de markerichter J.C. Lamberts 1 okt 1841. Met met noordpijl en eigentijdse toevoeging: " Nr. 4 markenkaart van Wezepe, I Voorhorst markenrigter"
Schaal:
ca. 1 : 2.500
Ga naar dit stuk:
Markenkaarten
Erfgoedstuk
Details...
1478 Uittreksel uit het plan der Gemeente Olst Extract uit het kadastrale plan van de gemeente Olst, bevattende een gedeelte van sectie D, 1e, 2e en 5e blad, genaamd 't Wezeper Veld, afgegeven aan de markerichter J.C. Lamberts 1 okt 1841. Met noordpijl en met eigentijdse toevoeging " Nr. 2 markenkaart van Wezepe, I. Voorhorst markenrigter"
Titel:
Uittreksel uit het plan der Gemeente Olst
Beschrijving:
Extract uit het kadastrale plan van de gemeente Olst, bevattende een gedeelte van sectie D, 1e, 2e en 5e blad, genaamd 't Wezeper Veld, afgegeven aan de markerichter J.C. Lamberts 1 okt 1841. Met noordpijl en met eigentijdse toevoeging " Nr. 2 markenkaart van Wezepe, I. Voorhorst markenrigter"
Schaal:
ca. 1 : 2.500
Ga naar dit stuk:
Markenkaarten
Erfgoedstuk
Details...
1477 Uittreksel uit het plan der Gemeente Olst bevattende een gedeelte van Sectie D-derde blad Extract uit het kadastrale plan van de gemeente Olst, opgemaakt door J.A. Boojenk, en afgegeven aan de markerichter J.C. Lamberts 1 jan 1836. Met noordpijl en een eigentijds kenmerk " Nr. 3 markenkaart van Wezepe, I. Voorhorst markenrigter"
Titel:
Uittreksel uit het plan der Gemeente Olst bevattende een gedeelte van Sectie D-derde blad
Beschrijving:
Extract uit het kadastrale plan van de gemeente Olst, opgemaakt door J.A. Boojenk, en afgegeven aan de markerichter J.C. Lamberts 1 jan 1836. Met noordpijl en een eigentijds kenmerk " Nr. 3 markenkaart van Wezepe, I. Voorhorst markenrigter"
Schaal:
[ca. 1 : 2.500
Ga naar dit stuk:
Markenkaarten
Erfgoedstuk
Details...
1476 Uittreksel uit het plan der Gemeente Olst bevattende een gedeelte van Sectie D. 5e blad Extract uit het kadastrale plan van de gemeente Olst, bevattende een gedeelte van sectie D, 5e blad opgemaakt door J.A. Boejenk en afgegeven aan de markerichter J.C. Lamberts 1 jan 1836. Met noordpijl en met eigentijdse toevoeging: "Nr. 9 markenkaart van Wezepe, I. Voorhorst markenrigter, dit is de laats[t]e kaa[r]t"
Titel:
Uittreksel uit het plan der Gemeente Olst bevattende een gedeelte van Sectie D. 5e blad
Beschrijving:
Extract uit het kadastrale plan van de gemeente Olst, bevattende een gedeelte van sectie D, 5e blad opgemaakt door J.A. Boejenk en afgegeven aan de markerichter J.C. Lamberts 1 jan 1836. Met noordpijl en met eigentijdse toevoeging: "Nr. 9 markenkaart van Wezepe, I. Voorhorst markenrigter, dit is de laats[t]e kaa[r]t"
Schaal:
ca. 1 : 2.500
Ga naar dit stuk:
Markenkaarten
Erfgoedstuk
Details...
1475 Uittreksel uit het plan der Gemeente Olst bevattende een gedeelte van Sectie D, vierde blad Extract uit het kadastrale plan van de gemeente Olst, opgemaakt door J.A. Boejenk afgegeven aan de markerichter J.C. Lamberts 1 jan 1836. Met noordpijl en een eigentijdse toevoeging: " Nr. 8 markenkaart van Wezepe, I. Voorhorst markenrigter"
Titel:
Uittreksel uit het plan der Gemeente Olst bevattende een gedeelte van Sectie D, vierde blad
Beschrijving:
Extract uit het kadastrale plan van de gemeente Olst, opgemaakt door J.A. Boejenk afgegeven aan de markerichter J.C. Lamberts 1 jan 1836. Met noordpijl en een eigentijdse toevoeging: " Nr. 8 markenkaart van Wezepe, I. Voorhorst markenrigter"
Schaal:
ca. 1 : 2.500
Ga naar dit stuk:
Markenkaarten
Erfgoedstuk
Details...
1474 Uittreksel uit het plan der Gemeente Olst, bevattende een gedeelte van Sectie D. 2e Blad. Extract uit het kadastrale plan van de gemeente Olst, bevattende een gedeelte van sectie D, 2e blad opgemaakt door J.A. Boejenk, afgegeven aan de markerichter J.C. Lamberts 1 jan 1836, met noordpijl. Met eigentijdse toevoeging: " Nr. 6 markenkaart van Wezepe, I. Voorhorst markenrigter"
Titel:
Uittreksel uit het plan der Gemeente Olst, bevattende een gedeelte van Sectie D. 2e Blad.
Beschrijving:
Extract uit het kadastrale plan van de gemeente Olst, bevattende een gedeelte van sectie D, 2e blad opgemaakt door J.A. Boejenk, afgegeven aan de markerichter J.C. Lamberts 1 jan 1836, met noordpijl. Met eigentijdse toevoeging: " Nr. 6 markenkaart van Wezepe, I. Voorhorst markenrigter"
Schaal:
ca.1 : 2.500
Ga naar dit stuk:
Markenkaarten
Erfgoedstuk
Details...
1473 Uittreksel uit het plan der Gemeente Olst bevattende een gedeelte van Sectie D. 1e blad Extract uit het kadastrale plan van de gemeente Olst, genaamd de Vels en Weseperveld. Opgemaakt door J.A. Boejenk. afgegeven aan de markerichter J.C. Lamberts 1 jan 1836. Met noordpijl. Eigentijdse toevoeging: " Nr. 7 markenkaart van Wezepe, I. Voorhorst markenrigter"
Titel:
Uittreksel uit het plan der Gemeente Olst bevattende een gedeelte van Sectie D. 1e blad
Beschrijving:
Extract uit het kadastrale plan van de gemeente Olst, genaamd de Vels en Weseperveld. Opgemaakt door J.A. Boejenk. afgegeven aan de markerichter J.C. Lamberts 1 jan 1836. Met noordpijl. Eigentijdse toevoeging: " Nr. 7 markenkaart van Wezepe, I. Voorhorst markenrigter"
Schaal:
ca. 1 : 2.500
Ga naar dit stuk:
Markenkaarten
Erfgoedstuk
Details...
1471 Particulier eigendom van G.D. Ribbius tijdelijk ten gebruike afgestaan aan de Marke van Wezepe; als betrekking hebbende op de verdeeling der veldgronden in 1830 en daarstellende een aftrek door den Heere H. Ribbius voorheen vervaardigd van de toen gebruikte nu vermiste kaart Kaart van de marke Wezepe met veel namen der boerderijen en benoemde landerijen, veldnamen, een herenhuis Mulder en De Hunne, eenmolen, bomenlanen en bomenrijen naar de naam van de boerderijen, Soestwetering, Groot Vloedgraven, Klijn Vloedgraven, Kerk, Koster, Pastorij, De Weele (?), met noordpijl. Met eigentijdse vermelding: " Nr. 1, markenkaart van Wezepe, I. Voorhorst markenrigter"
Titel:
Particulier eigendom van G.D. Ribbius tijdelijk ten gebruike afgestaan aan de Marke van Wezepe; als betrekking hebbende op de verdeeling der veldgronden in 1830 en daarstellende een aftrek door den Heere H. Ribbius voorheen vervaardigd van de toen gebruikte nu vermiste kaart
Beschrijving:
Kaart van de marke Wezepe met veel namen der boerderijen en benoemde landerijen, veldnamen, een herenhuis Mulder en De Hunne, eenmolen, bomenlanen en bomenrijen naar de naam van de boerderijen, Soestwetering, Groot Vloedgraven, Klijn Vloedgraven, Kerk, Koster, Pastorij, De Weele (?), met noordpijl. Met eigentijdse vermelding: " Nr. 1, markenkaart van Wezepe, I. Voorhorst markenrigter"
Datering opm.:
Eigentijds vervaardigd naar een oudere kaart
Schaal:
1 : 2.500.
Ga naar dit stuk:
Markenkaarten
Erfgoedstuk
Details...
1466 Kaart van verdeeling der Blokken G, H en I uitmakende het aandeel van de Marke van Vilsteren in Dalmsholte, opgemaakt op last der daarin gerechtigden in de maanden Junij, Julij en Augustus 1855. door de ondergeteekende gezworen Landmeter, en als zoodanig wettig beëdigd bij de Arrondissements Regtbank te Deventer. Kadastrale kaart van de verdeling der blokken G, H. en I, deel uitmakende het aandeel van de marke Vilsteren in Dalmsholte, gemeente Dalfsen. Afgegeven te Dalfsen den 28e maart 1856: H. Tenthoff. met noordpijl
Titel:
Kaart van verdeeling der Blokken G, H en I uitmakende het aandeel van de Marke van Vilsteren in Dalmsholte, opgemaakt op last der daarin gerechtigden in de maanden Junij, Julij en Augustus 1855. door de ondergeteekende gezworen Landmeter, en als zoodanig wettig beëdigd bij de Arrondissements Regtbank te Deventer.
Beschrijving:
Kadastrale kaart van de verdeling der blokken G, H. en I, deel uitmakende het aandeel van de marke Vilsteren in Dalmsholte, gemeente Dalfsen. Afgegeven te Dalfsen den 28e maart 1856: H. Tenthoff. met noordpijl
Schaal:
1 : 2.500
Ga naar dit stuk:
Markenkaarten
Erfgoedstuk
Details...
1465-a Bijlage tot de kaart van de Markt Holthuizen en Eppenzolder, uitmakende de tweede afdeling Kaart van de markte Holthuizen en Eppenzolder uitmakende de tweede afdeling. Met de eigentijdse toevoeging: "acte van scheiding der markegronden, geviseerd ten overstaan van het vredegericht van het kanton Goor". Met rode lakzegels.
Titel:
Bijlage tot de kaart van de Markt Holthuizen en Eppenzolder, uitmakende de tweede afdeling
Beschrijving:
Kaart van de markte Holthuizen en Eppenzolder uitmakende de tweede afdeling. Met de eigentijdse toevoeging: "acte van scheiding der markegronden, geviseerd ten overstaan van het vredegericht van het kanton Goor". Met rode lakzegels.
Opmerking:
Zie in deze toegang de inventarisnummers 1461 en 1461-a, 1462 en 1462-a, 1463 en 1643-a, 1464 en 1464-a en voor de voorzijde van dit blad inventarisnummer 1465
Schaal:
ca. 1 : 2.500
Ga naar dit stuk:
Markenkaarten
Erfgoedstuk
Details...
1465 Bijlage tot de kaart van de Markt Holthuizen en Eppenzolder, uitmakende de tweede afdeling Kaart van de markte Holthuizen en Eppenzolder uitmakende de tweede afdeling. Met op de achterzijde de eigentijdse toevoeging: "acte van scheiding der markegronden, geviseerd ten overstaan van het vredegericht van het kanton Goor"
Titel:
Bijlage tot de kaart van de Markt Holthuizen en Eppenzolder, uitmakende de tweede afdeling
Beschrijving:
Kaart van de markte Holthuizen en Eppenzolder uitmakende de tweede afdeling. Met op de achterzijde de eigentijdse toevoeging: "acte van scheiding der markegronden, geviseerd ten overstaan van het vredegericht van het kanton Goor"
Opmerking:
Zie in deze toegang de inventarisnummers 1461 en 1461-a, 1462 en 1462-a, 1463 en 1643-a, 1464 en 1464-a en voor de achterzijde van dit blad inventarisnummer 1465-a
Schaal:
ca. 1 : 2.500
Ga naar dit stuk:
Markenkaarten
Pagina: 1
 • vorige | 
 • 1 | 
 • 2 | 
 • 3 | 
 • 4 | 
 • 5 | 
 • 6 | 
 • 7 | 
 • 8 | 
 • ... | 
 • volgende