Doorgaan naar de inhoud
Uw zoekacties: Beeldbank Overijssel

Beeldbank Overijssel ( Collectie Overijssel locatie Zwolle )

beacon
1 zoekresultaat
sorteren op:
 
 
weergave:
 
 
Affiche
901 AF003385 Affiche van het Instituut voor Systeemconstellaties dat de introductieavond "'Familie duurt een leven lang" organiseerde. Deze avond ging over verborgen liefde in familiesysyemen met als spreker Eelco de Geus. De avond was een introductie in het werk met familieopstellingen volgens de Duitse psychotherapeut Bert Hellinger. Datum 18 april 2001 en locatie: Dominicanenklooster, Assendorperstraat 29 in Zwolle.
Het maken van een familieopstelling is een vorm van psychotherapie die in West-Europa geherintroduceerd werd door de Duitser Bert Hellinger. Hij kwam als West-Europeaan in aanraking met deze werkwijze toen hij werkzaam was als missionaris in Zuid-Afrika. De werkwijze van Hellinger is de werkwijze van het zogenaamd systemisch werken. Therapeuten of coaches die systemisch werken trachten middels het opstellen van iemands systeem van herkomst niet direct zichtbare relaties tussen familieleden en de eventuele knelpunten daartussen te herkennen, erkennen en zo mogelijk weg te nemen., 2001-04-18
Titel:
Familie duurt een leven lang;
Afmeting:
breedte 30 centimeters x hoogte 42 centimeters
Beschrijving:
Affiche van het Instituut voor Systeemconstellaties dat de introductieavond "'Familie duurt een leven lang" organiseerde. Deze avond ging over verborgen liefde in familiesysyemen met als spreker Eelco de Geus. De avond was een introductie in het werk met familieopstellingen volgens de Duitse psychotherapeut Bert Hellinger. Datum 18 april 2001 en locatie: Dominicanenklooster, Assendorperstraat 29 in Zwolle.
Het maken van een familieopstelling is een vorm van psychotherapie die in West-Europa geherintroduceerd werd door de Duitser Bert Hellinger. Hij kwam als West-Europeaan in aanraking met deze werkwijze toen hij werkzaam was als missionaris in Zuid-Afrika. De werkwijze van Hellinger is de werkwijze van het zogenaamd systemisch werken. Therapeuten of coaches die systemisch werken trachten middels het opstellen van iemands systeem van herkomst niet direct zichtbare relaties tussen familieleden en de eventuele knelpunten daartussen te herkennen, erkennen en zo mogelijk weg te nemen.
Datering begin:
2001-04-18
Datering eind:
2001-04-18
Adres:
Zwolle, Assendorperstraat 29
Oud nummer:
AF003385
Materiaal opmerkingen:
drukwerk;
Digitale bestanden:
Alleen te raadplegen in de studiezaal bij de archiefdienst.
Organisatie: Collectie Overijssel locatie Zwolle