Doorgaan naar de inhoud
Uw zoekacties: Beeldbank Overijssel

Beeldbank Overijssel ( Collectie Overijssel locatie Zwolle )

Filter: Dobbex
beacon
1 zoekresultaat
sorteren op:
 
 
weergave:
 
 
Affiche
1051 AF002808 Affiche van het Zwolse Meander College dat een algemene voorlichtingsavond voor HAVO, VWO en een Open Huis organiseerde op 11 en 14 februari 1998. Locatie: Dobbe 60 in Zwolle.
Het Meander College (vaak afgekort tot Meander) is een kleinschalige christelijke middelbare school in de stad Zwolle. Op de school kan men het VMBO (alleen onderbouw), de HAVO en het VWO volgen.
Men onderscheidt zich van andere middelbare scholen door leerlingen een podium voor hun talent te bieden. Onder andere door het aanbod van Podiumvakken onder schooltijd. Dit kunnen kunstvakken zijn, bijvoorbeeld Podium Beeldend, Podium Musical en Podium Muziek. Maar er is ook het Podium Techniek, voor leerlingen die bovengemiddelde interesse hebben in exacte vakken en het Podium Sport. Vanaf schooljaar 2013/2014 kunnen leerlingen ook kiezen voor het Podium Straatwijs (Hiphop gerelateerde cultuur uitingen) en het Podium Engels., 1998-02-11
Titel:
Meander College;
Beschrijving:
Affiche van het Zwolse Meander College dat een algemene voorlichtingsavond voor HAVO, VWO en een Open Huis organiseerde op 11 en 14 februari 1998. Locatie: Dobbe 60 in Zwolle.
Het Meander College (vaak afgekort tot Meander) is een kleinschalige christelijke middelbare school in de stad Zwolle. Op de school kan men het VMBO (alleen onderbouw), de HAVO en het VWO volgen.
Men onderscheidt zich van andere middelbare scholen door leerlingen een podium voor hun talent te bieden. Onder andere door het aanbod van Podiumvakken onder schooltijd. Dit kunnen kunstvakken zijn, bijvoorbeeld Podium Beeldend, Podium Musical en Podium Muziek. Maar er is ook het Podium Techniek, voor leerlingen die bovengemiddelde interesse hebben in exacte vakken en het Podium Sport. Vanaf schooljaar 2013/2014 kunnen leerlingen ook kiezen voor het Podium Straatwijs (Hiphop gerelateerde cultuur uitingen) en het Podium Engels.
Afmeting:
breedte 30 centimeters x hoogte 42 centimeters
Datering begin:
1998-02-11
Datering eind:
1998-02-11
Adres:
Zwolle, Dobbe 60
Oud nummer:
AF002808
Materiaal opmerkingen:
kleurendruk;
Digitale bestanden:
Alleen te raadplegen in de studiezaal bij de archiefdienst.
Organisatie: Collectie Overijssel locatie Zwolle