Doorgaan naar de inhoud
Uw zoekacties: Beeldbank Overijssel
Beeldbank Overijssel ( Historisch Centrum Overijssel (HCO) )
>
Zoektermen
 

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

Zoektermen: trefwoord:Jongens
beacon
1 zoekresultaat
sorteren op:
 
 
weergave:
3659 AF003668 Affiche dat het Festival of Lessons and Carols door het Kampen Boys Choir aankondigde. Dirigent: Bouwe R. ...
 
 
Geen afbeelding
Affiche
3659 AF003668 Affiche dat het Festival of Lessons and Carols door het Kampen Boys Choir aankondigde. Dirigent: Bouwe R. Dijkstra en organist: Euwe de Jong. Locatie: Plantagekerk in Zwolle en datum: 22 december, jaar: ?
Het Kampen Boys Choir is een koor met een Culturele ANBI status. Het is gevormd naar Engels voorbeeld en bestaat sinds september 2000. Het omvat momenteel 22 jongens (trebles) en 14 mannen (countertenoren, tenoren en bassen). Het is gebaseerd op de Engelse jongenskoortraditie en het voert dan ook een consequente Engelse koorstijl, niet alleen qua omvang en stembezetting, maar ook in de sterke aandacht voor de stemkwaliteit van de individuele jongens en mannen: alle jongens en mannen krijgen bij het Kampen Boys Choir zangles en een klassieke zangopleiding. Het Kampen Boys Choir kiest in al zijn facetten voor een muzikale aanpak die bij de Engelse jongenskoren leidt tot het beroemde hoge niveau van musiceren., 2008-00-00
Titel:
Festival of Lessons and Carols;
Beschrijving:
Affiche dat het Festival of Lessons and Carols door het Kampen Boys Choir aankondigde. Dirigent: Bouwe R. Dijkstra en organist: Euwe de Jong. Locatie: Plantagekerk in Zwolle en datum: 22 december, jaar: ?
Het Kampen Boys Choir is een koor met een Culturele ANBI status. Het is gevormd naar Engels voorbeeld en bestaat sinds september 2000. Het omvat momenteel 22 jongens (trebles) en 14 mannen (countertenoren, tenoren en bassen). Het is gebaseerd op de Engelse jongenskoortraditie en het voert dan ook een consequente Engelse koorstijl, niet alleen qua omvang en stembezetting, maar ook in de sterke aandacht voor de stemkwaliteit van de individuele jongens en mannen: alle jongens en mannen krijgen bij het Kampen Boys Choir zangles en een klassieke zangopleiding. Het Kampen Boys Choir kiest in al zijn facetten voor een muzikale aanpak die bij de Engelse jongenskoren leidt tot het beroemde hoge niveau van musiceren.
Datering begin:
2008-00-00
Datering eind:
2008-00-00
Adres:
Kampen, [geen straatnaam]
Formaat:
breedte 30 centimeters x hoogte 42 centimeters
Materiaal opmerkingen:
foto;
Atlantisnummer:
AF003668
Digitale bestanden:
Alleen te raadplegen in de studiezaal bij de archiefdienst.
Organisatie: Historisch Centrum Overijssel (HCO)
 
 
 
Verfijnen op:
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS