Doorgaan naar de inhoud
Uw zoekacties: Beeldbank Overijssel
Beeldbank Overijssel ( Historisch Centrum Overijssel (HCO) )
>
Zoektermen
 

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

beacon
67 zoekresultaten
sorteren op:
 
 
weergave:
Pagina: 1
  • vorige | 
  • 1 | 
  • 2 | 
  • 3 | 
  • 4 | 
  • 5 | 
  • 6 | 
  • 7 | 
  • 8 | 
  • ... | 
  • volgende
 
 
Prentbriefkaart
4463 PBKR0282 Blijmarkt 25: Interieur Stadschouwburg Odeon, na de renovatie 1960, Manegezaal.
Nadat in de jaren '50 rapport werd opgesteld betreffende het 'image' van Zwolle drastische verandering van het uiterlijk van Odeon. In die jaren kreeg interieur een flinke opknapbeurt, van buiten moest schouwburg eigentijds jasje krijgen. Modernisering 1959-1960, gevel van ongelede laag baksteen, ontwerp ir. S. van der Wal, directeur Openbare Werken (later dir. Wegenbouw te Siepe) ook het interieur werd onderhanden genomen. De oude gevel werd weggestopt achter een blinde kaarsrechte schijngevel., 1962-04-00
Titel:
Stadsschouwburg odeon Zwolle Manegezaal ;
Beschrijving:
Blijmarkt 25: Interieur Stadschouwburg Odeon, na de renovatie 1960, Manegezaal.
Nadat in de jaren '50 rapport werd opgesteld betreffende het 'image' van Zwolle drastische verandering van het uiterlijk van Odeon. In die jaren kreeg interieur een flinke opknapbeurt, van buiten moest schouwburg eigentijds jasje krijgen. Modernisering 1959-1960, gevel van ongelede laag baksteen, ontwerp ir. S. van der Wal, directeur Openbare Werken (later dir. Wegenbouw te Siepe) ook het interieur werd onderhanden genomen. De oude gevel werd weggestopt achter een blinde kaarsrechte schijngevel.
Datering begin:
1962-04-00
Datering eind:
1962-04-00
Adres:
Zwolle, Blijmarkt 25
Vervaardiger:
[Bakker, Anno L.]
Opmerking:
geen
Formaat:
hoogte 9 centimeters x breedte 14 centimeters
Materiaal:
prentbriefkaart;
Materiaal opmerkingen:
zwart-wit;
Atlantisnummer:
PBKR0282
Digitale bestanden:
Alleen te raadplegen in de studiezaal bij de archiefdienst.
Organisatie: Historisch Centrum Overijssel (HCO)
 
 
 
 
 
Prentbriefkaart
4462 PBKR0281 Blijmarkt 25: Interieur Stadschouwburg Odeon, na de renovatie 1960, Manegezaal.
Nadat in de jaren '50 rapport werd opgesteld betreffende het 'image' van Zwolle drastische verandering van het uiterlijk van Odeon. In die jaren kreeg interieur een flinke opknapbeurt, van buiten moest schouwburg eigentijds jasje krijgen. Modernisering 1959-1960, gevel van ongelede laag baksteen, ontwerp ir. S. van der Wal, directeur Openbare Werken (later dir. Wegenbouw te Siepe) ook het interieur werd onderhanden genomen. De oude gevel werd weggestopt achter een blinde kaarsrechte schijngevel., 1962-04-00
Titel:
Stadsschouwbrug Odeon Zwolle Manegezaal ;
Beschrijving:
Blijmarkt 25: Interieur Stadschouwburg Odeon, na de renovatie 1960, Manegezaal.
Nadat in de jaren '50 rapport werd opgesteld betreffende het 'image' van Zwolle drastische verandering van het uiterlijk van Odeon. In die jaren kreeg interieur een flinke opknapbeurt, van buiten moest schouwburg eigentijds jasje krijgen. Modernisering 1959-1960, gevel van ongelede laag baksteen, ontwerp ir. S. van der Wal, directeur Openbare Werken (later dir. Wegenbouw te Siepe) ook het interieur werd onderhanden genomen. De oude gevel werd weggestopt achter een blinde kaarsrechte schijngevel.
Datering begin:
1962-04-00
Datering eind:
1962-04-00
Adres:
Zwolle, Blijmarkt 25
Vervaardiger:
[Bakker, Anno L.]
Opmerking:
geen
Formaat:
hoogte 9 centimeters x breedte 14 centimeters
Materiaal:
prentbriefkaart;
Materiaal opmerkingen:
zwart-wit;
Atlantisnummer:
PBKR0281
Digitale bestanden:
Alleen te raadplegen in de studiezaal bij de archiefdienst.
Organisatie: Historisch Centrum Overijssel (HCO)
 
 
 
 
 
Prentbriefkaart
4461 PBKR0280 Blijmarkt 25: Interieur Stadsschouwburg Odeon, na de renovatie 1960, concertzaal, congreszaal..
Nadat in de jaren '50 rapport werd opgesteld betreffende het 'image' van Zwolle drastische verandering van het uiterlijk van Odeon. In die jaren kreeg interieur een flinke opknapbeurt, van buiten moest schouwburg eigentijds jasje krijgen. Modernisering 1959-1960, gevel van ongelede laag baksteen, ontwerp ir. S. van der Wal, directeur Openbare Werken (later dir. Wegenbouw te Siepe) ook het interieur werd onderhanden genomen. De oude gevel werd weggestopt achter een blinde kaarsrechte schijngevel., 1962-04-00
Titel:
Stadsschouwburg Odeon Zwolle, Concertzaal Congreszaal ;
Beschrijving:
Blijmarkt 25: Interieur Stadsschouwburg Odeon, na de renovatie 1960, concertzaal, congreszaal..
Nadat in de jaren '50 rapport werd opgesteld betreffende het 'image' van Zwolle drastische verandering van het uiterlijk van Odeon. In die jaren kreeg interieur een flinke opknapbeurt, van buiten moest schouwburg eigentijds jasje krijgen. Modernisering 1959-1960, gevel van ongelede laag baksteen, ontwerp ir. S. van der Wal, directeur Openbare Werken (later dir. Wegenbouw te Siepe) ook het interieur werd onderhanden genomen. De oude gevel werd weggestopt achter een blinde kaarsrechte schijngevel.
Datering begin:
1962-04-00
Datering eind:
1962-04-00
Adres:
Zwolle, Blijmarkt 25
Vervaardiger:
[Bakker, Anno L.]
Opmerking:
geen
Formaat:
hoogte 9 centimeters x breedte 14 centimeters
Materiaal:
prentbriefkaart;
Materiaal opmerkingen:
zwart-wit;
Atlantisnummer:
PBKR0280
Digitale bestanden:
Alleen te raadplegen in de studiezaal bij de archiefdienst.
Organisatie: Historisch Centrum Overijssel (HCO)
 
 
 
 
 
Prentbriefkaart
4460 PBKR0279 Blijmarkt 25: Interieur Stadschouwburg Odeon, na de renovatie 1960, concertzaal, congreszaal.
Nadat in de jaren '50 rapport werd opgesteld betreffende het 'image' van Zwolle drastische verandering van het uiterlijk van Odeon. In die jaren kreeg interieur een flinke opknapbeurt, van buiten moest schouwburg eigentijds jasje krijgen. Modernisering 1959-1960, gevel van ongelede laag baksteen, ontwerp ir. S. van der Wal, directeur Openbare Werken (later dir. Wegenbouw te Siepe) ook het interieur werd onderhanden genomen. De oude gevel werd weggestopt achter een blinde kaarsrechte schijngevel., 1962-04-00
Titel:
Stadsschouwburg odeon Zwolle Concertzaal Congreszaal ;
Beschrijving:
Blijmarkt 25: Interieur Stadschouwburg Odeon, na de renovatie 1960, concertzaal, congreszaal.
Nadat in de jaren '50 rapport werd opgesteld betreffende het 'image' van Zwolle drastische verandering van het uiterlijk van Odeon. In die jaren kreeg interieur een flinke opknapbeurt, van buiten moest schouwburg eigentijds jasje krijgen. Modernisering 1959-1960, gevel van ongelede laag baksteen, ontwerp ir. S. van der Wal, directeur Openbare Werken (later dir. Wegenbouw te Siepe) ook het interieur werd onderhanden genomen. De oude gevel werd weggestopt achter een blinde kaarsrechte schijngevel.
Datering begin:
1962-04-00
Datering eind:
1962-04-00
Adres:
Zwolle, Blijmarkt 25
Vervaardiger:
[Bakker, Anno L.]
Opmerking:
geen
Formaat:
hoogte 9 centimeters x breedte 14 centimeters
Materiaal:
prentbriefkaart;
Materiaal opmerkingen:
zwart-wit;
Atlantisnummer:
PBKR0279
Digitale bestanden:
Alleen te raadplegen in de studiezaal bij de archiefdienst.
Organisatie: Historisch Centrum Overijssel (HCO)
 
 
 
Pagina: 1
  • vorige | 
  • 1 | 
  • 2 | 
  • 3 | 
  • 4 | 
  • 5 | 
  • 6 | 
  • 7 | 
  • 8 | 
  • ... | 
  • volgende
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS