Doorgaan naar de inhoud

Dagelijks helpen wij onderzoekers op weg door onze collecties. Dit gebeurt veelal via mail, chat of telefoon. Graag verbeteren wij de hulp bij onderzoek op onze website zodat iedereen direct geholpen is. Denk bijvoorbeeld aan het aanbieden van meer uitleg in video’s of een handig stappenplan voor het doen van stamboomonderzoek. Wij horen graag van jou waar jij behoefte aan hebt.

Word lid van onze klankbordgroep

Wij zijn op zoek naar diverse bezoekers van onze website, zoals de echte diepgravers die regelmatig in onze collectie duiken maar ook mensen die misschien maar eenmalig een bouwdossier nodig hebben. We zijn benieuwd hoe jullie je weg vinden op onze website en waar jullie meer duidelijkheid, hulp of uitleg bij nodig hebben.

Graag willen wij met jou een klankbordgroep vormen die met ons meekijkt en aan wie wij vragen kunnen stellen.

Openingstijden contact telefoon

Wat vragen wij van jou?

Het liefst ontmoeten we je bij ons op locatie voor een goed gesprek. Dit duurt maximaal 1 uur en vindt 2 keer plaats, eind januari en in april. Tussendoor zullen we je maximaal 3 keer digitaal om je mening vragen door middel van een korte vragenlijst. Deze ontvang je per mail en kun je op je eigen tempo invullen.

Wat krijg je van ons?

Voor wat, hoort wat. Voor jouw inzet ontvang je van ons een cadeaubon ter waarde van 20 euro. Tijdens de fysieke bijeenkomsten trakteren wij op koffie, thee en wat lekkers.Wil jij een kijkje achter de schermen bij een erfgoedinstelling met een mooie diverse collectie? Dan is dít je kans!

Meld je aan door een mail te sturen naar info@collectieoverijssel.nl t.a.v. Jenine de Vries. Onze dank is groot!

Delen