Doorgaan naar de inhoud

Wij helpen je zoveel mogelijk digitaal op weg. Is een bezoek aan de studiezaal toch wenselijk, zijn wij open voor bezoek op afspraak.

Wij staan digitaal voor je klaar. Veel documenten zijn als scan in te zien of op te vragen, zoals via het bouwdossier-loket en onze archieftoegangen. Heb je vragen over het digitaal ontvangen van scans, neem dan contact met ons op. Indien je toch graag de fysieke documenten wilt inzien, ben je van harte welkom op onze studiezalen.

Bezoek alleen op afspraak

De studiezalen zijn open voor bezoek op afspraak op dinsdag, woensdag* en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.
*Op woensdag is alleen de studiezaal in Zwolle geopend voor bezoek op afspraak.

Huisregels

  • Bekijk online via het bouwdossier-loket en onze archieftoegangen of er scans beschikbaar zijn of vraag deze aan. Wij helpen je graag zoveel mogelijk digitaal op weg.
  • Is een bezoek aan de studiezaal toch gewenst, maak dan online een afspraak
  • Reserveer stukken voorafgaand aan je bezoek. Dit kan met behulp van het nummer op je bezoekerspas via onze archieftoegangen. Heb je nog géén bezoekerspas? Gebruik dan het tijdelijke pasnummer 114-23456 en noteer je naam in het veld Opmerkingen. Tijdens je bezoek kun je een definitieve bezoekerspas ophalen bij de balie. Hiervoor moet je een formulier invullen en een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien. Bezoekers voor materiaal van de Athenaeumbibliotheek in Deventer hebben geen bezoekerspas nodig, maar geef wel in de afspraak aan wat je wilt inzien op de studiezaal in Deventer

Heb je vragen over een digitale aanvraag of je bezoek? Neem dan gerust contact met ons op.

Delen